O AHT Systemu

Follow us:

Email: centar-tepiha@sotin.net

Centar tepiha

Proizvodnja i prodaja tepiha

Što je AHT System


Automatic Hand Tuft System je naše sveobuhvatno riješenje koje vrlo precizno imitira rad ručnog taftinga.
Sustav može koristiti širok raspon pređe uključujući vunu, pamuk, akril, pp konac…, visina taftiranja je moguća u rasponu od 18mm do 70mm.Sustav se temelji na vertikalnom strukturnom okviru koji omogućuje izgradnju različitih dimenzija stroja te ne zahtjeva povečanje proizvodnog prostora u odnosu na klasično taftiranje. Standardni sustav se sastoji od: vertikalnog strukturnog okvira sa  Hand-Tuft Sistemom (pneumatska rotacijska glava za taftiranje), upravljačke jedinice te okvira (razboja) sa integriranim sistemom za šišanje. Automatic Hand-Tuft system pogone četiri AC servo motora koji omogućuju mijenjanje brzine rada te ubodne duljine što daje kontrolu nad svakim ubodom. Kako bi se izbjegle pogreške Automatic Hand-Tuft System je opremljen sa više različitih  senzora koji kontroliraju položaj tafting jedinice kao i senzorima koji kontroliraju distribuciju konca. Automatic Hand-Tuft System odlikuje se velikom brzinom i točnošću izrade neovisno visini i gustoći flora. Nudi mogućnost izrade gotovo svih dizajnerskih rješenja u proizvodnji tepiha. Automatic Hand-Tuft System je sustav koji može raditi više sati bez zaustavljanja, kapacitet proizvodnje je 2,5 m2/h što naravno ovisi o dezenu i veličini samog tepiha.

Automatic Hand Tuft Systemom je jednostavno rukovati te omogućuje da jedna osoba kontrolira više sustava što u konaćnici dovodi do smanjenjka troškova proizvodnje. Za pripremu i dizajniranje tepiha koristi se grafički program sa fleksibilnim skupom alata za crtanje i projektiranje te našim vlastito razvijenim extenzijama za izračunavanje i optimiziranje putanje taftiranja (različiti algoritmi Zig-Zaga u različitim gustoćama i kutevima) koje je moguće vrlo jednostavno mijenjati ovisno o samim zahtjevima u proizvodnji.


WHY CHOOSE US?


Lorem ipsum dolor sit amet, potenti at torquent dui augue nunc mattis an vulputate

totam curabitur ante imperdiet vestibulum sem pede ut dolor sem in sem suspendisse nec

duis, nibh sit laoreet eu vitae enim odio id mollis fusce est tempor.

OUR HISTORY


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


OUR VISION


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nunc mattis, totam ante volputate curabitur.


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nuncat amet mattis, totam ante est volputate curabitura imperdiet vestibulum in suspendisse nec odiosa mollis fusce est tempor.

USEFUL INFO


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc.

 

  • Mattis totam est vulputate
  • Curabitur imper vestibulum
  • Sem pede ut dolor
  • Suspendisse duis nibh sit
  • Laoreet vitae enim odio id

Copyright @ All Rights Reserved

Bank